VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

SOTOGRANDE

Michaela Deler SOTOGRANDE (1 av 13) Michaela Deler SOTOGRANDE (13 av 13) Michaela Deler SOTOGRANDE (6 av 13) (kopia)Michaela Deler SOTOGRANDE (10 av 13) Michaela Deler flattered (1 av 1)-3Michaela Deler SOTOGRANDE (11 av 13) Michaela Deler SOTOGRANDE (6 av 13) (kopia2) Michaela Deler SOTOGRANDE (3 av 13) Michaela Deler SOTOGRANDE (4 av 13)

God morgon! Här är lite bilder från när jag, mamma, Janni och barnen var i Sotogrande i fredags (mamma fastnade dock inte på en enda bild jag tog om ni undrar varför hon inte syns, hehe). Det är ett litet ställe ca 45 minuter från oss som är helt fantastiskt fint. Det ser ut lite som Venedig med små kanaler längs med husen. Verkligen super vackert. Tips till er att åka och se om ni är här. Vi åt på en restaurang som låg i hamnen, underbar mat. Jag minns tyvärr inte vad det hette men det fanns inte så många restauranger så man hittar det nog lätt.

Nu ska jag fortsätta med alla mediciner osv. Det är fan ett heltidsjobb att hålla koll på alla milliliter och flaskor just nu, suck. Vi hörs senare! PUSS <3

//Good morning! Here are some pictures from when me, my mom, Janni and the kids were in Sotogrande this friday (although my mom isn’t in any of the pictures, hehe). It´s a small place about 45 minutes from us which is amazing. It looks like Venice with small canals along the houses. Really beautiful. A tip for you to see if you are around. We ate at a restaurant in the harbor, amazing food. Unfortunately I don’t remember the name of the place but there weren’t many restaurants there so I´ll think you´ll find it easy. 

Now I´m going to keep on fixing all the medications etc. It´s a full-time job to keep track of all the milliters and bottles right now, sigh. Talk later! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Sophie 12 mars, 2017 on 15:37 Svara

  Vad fint det er ut där. Och maten, MUMS!!! 😀

  • michaeladeler 12 mars, 2017 on 22:11 Svara

   Ja det var magiskt fint :)
   Kram <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig