VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

BEACH HANGOUT

Michaela Deler stranden (1 av 1)Michaela Deler stranden (1 av 3) Michaela Deler stranden (3 av 3) Michaela Deler stranden (2 av 3)

Alltså vilken dag vi har haft idag! Vi har hängt på stranden hela dagen, druckit rosé och lekt med barnen i sanden. Så himla fantastiskt. Jag tror det har varit närmare 30 grader varmt och strålande sol – precis hela dagen. Underbart. Tack livet för idag.

Nu sitter jag i soffan och ska snart ge Valle hans kvällsmedicin innan det är dags att sova. Valter mår fortfarande som förut, lite hostig och snorig men inte så mycket mer. Hoppas hoppas att det inte blir värre än såhär nu. PUSS på er <3

//What a day we´ve had! We have been hanging out on the beach all day long, drinking rosé wine and played with the kids in the sand. So amazing. I think it was close to 30 degrees and a burning sun – exactly the whole day. Wonderful. Thanks life for today. 

Now I´m in the couch and are soon about to give Valle his night medication before it´s time to hit the bed. Valter is feeling as he did before, coughing a bit and has a cold but nothing more than that. I really hope it doesnt get worse than this. XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Sarah 19 mars, 2017 on 23:18 Svara

  Love the dress in the second photo !! Don’t you mind if I ask you where can I find it ? xx

  • michaeladeler 20 mars, 2017 on 21:25 Svara

   It´s a skirt and a top and the top is from Primark and the skirt I don’t know..:)
   <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig