VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

EAT YOUR OMEGA 3´S

Michaela Deler OMEGA 3 (2 av 3) Michaela Deler OMEGA 3 (3 av 3) Michaela Deler OMEGA 3 (1 av 3)

God morgon! Jag började dagen med frukt, en kaffe och 2 stycken Omega 3 idag. Jag kände för någonting fräscht så det fick det bli. På tal om Omega 3 så började jag med det när jag blev gravid med Livia. Det finns några från Pharbio som heter Omega 3 gravid som även innehåller folsyra och vitamin D som är viktigt att få i sig under graviditeten. Den innehåller höga halter av Omega 3 fettsyran DHA som behövs för barnets hjärn- och synutveckling. Ett allt i ett piller kan man säga, hur bra? Ni hittar dom HÄR, om ni är sugna på att läsa mer. Tips till er gravida där ute.

Nu ska jag ta en dusch och sen får vi se vad vi hittar på idag. PUSS <3

//Good morning! I started my day with fruit, a coffee and two Omega 3 today. I was craving something fresh so thats what I got. Speaking of Omega 3, I started eating that when I was expecting Livia. There is some pills from Pharbio thats called Omega 3 gravid (pregnant) that also contains folic acid and vitamin D which is important to eat during pregnancy. It also contains high concentrations of the Omega 3 fatty acid DHA which is needed for the babies brain- and visual development. In other words a all in one piller, how awesome? You can find them HERE, if you are interested in reading more. Tips for you preggos out there. 

Now I´m going to take a shower and then we will have to see what we will do today. XOXO <3

In collaboration with Pharbio


Kommentarer


  1. så gott

    • michaeladeler 7 mars, 2017 on 20:29 Svara

      Tack <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig