VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

PANE & CIOCCOLATO

Michaela Deler LUNCH (7 av 7) Michaela Deler LUNCH (1 av 7)Michaela Deler LUNCH (6 av 7)Michaela Deler LUNCH (2 av 7) (kopia)Michaela Deler LUNCH (1 av 1)

God morgon! Gud vilken mysig lunch jag var på igår. Det var jag, Luiza, Madde, Carro och Theresia. Dock ville ingen annan än Madde ställa upp på bild så jag fotade mest maten i stället, hehe. Jag tog deras Warm Salad, vilken var en sallad med varm getost, karamelliserad lök, avokado, tomat och sallad – så god. En frukt tallrik och en kaffe på det och sen var jag proppmätt. Dit vill jag gå tillbaka igen, en supermysig restaurang. Eller det var mer ett fik kanske man ska säga, men ändå. Tips!

Nu blir det promenad med Luiza och barnen och sen ska vi hem till henne på fredags lunch. Luiza ska hjälpa mig att färga mitt hår också, ska visa er resultat sen. Jag brukar ju alltid färga hos frisören men jag har varken tid eller ork att gå dit så det är lika bra att göra det själv, hehe. Hoppas på att det blir bra, är livrädd för att det ska bli röda nyanser, jag gillar mer kalla färger. Det återstår att se. Ha en underbar fredag! PUSS på er <3

//Good morning! God what on a lovely lunch I was on yesterday. It was me, Luiza, Madde, Carro and Theresia. Although neither one of them, except Madde, wanted to have their picture taken so I mostly took pictures of the food, hehe. I had their Warm Salad, which was a salad with warm goat cheese, caramelized onions, avocado, tomatoes and salad – so tasty. A fruit plate and a coffee afterwords and I was totally satisfied. I want to go back there, it was a really nice restaurant. Or it was more like a coffee shop but still. Tips! 

Now it´s time for a walk with Luiza and the kids before we are going to her place for lunch. Luiza is going to help me dye my hair, I´ll show you the result afterwords. I always use to dye my hair at the hairdresser but now I don’t really have the time or the energy to go there so I´ll just do it myself, hehe. I hope it will look good, I´m terrified that the hair is going to have red shades, I like the cold colors more. We will have to wait and see. Have a wonderful friday! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Amanda 17 februari, 2017 on 18:35 Svara

  Trevlig helg ⭐️

  • michaeladeler 20 februari, 2017 on 14:39 Svara

   Tack detsamma fina du <3

 2. Sofiealfrida 17 februari, 2017 on 20:45 Svara

  Guuuud så gott!! Och så härliga, ljusa fina bilder du alltid lägger upp! Man blir så glad av att kika in!<3

  • michaeladeler 20 februari, 2017 on 14:40 Svara

   Tack fina, det gör mig glad att du känner så :) <3<3

 3. Annica 18 februari, 2017 on 16:40 Svara

  Hej! Tänkte bara höra om ditt andningslarm, använder du det till Valter nu? Sover Livia utan? Jag använder larm till min kille som snart är sju månader, tycker det är så tryggt, förstår inte hur jag ska kunna låta honom sova utan det när han blir äldre:) det var efter jag läst om andningslarm på din blogg som jag bestämde mig för att köpa ett. Har hjälp mig så mycket!! Så tack för det:) Kram!

  • michaeladeler 20 februari, 2017 on 14:42 Svara

   Hej! Ja det gör jag! Han sover ju med oss i sängen så jag kör på Snuza hero, samma som med Livia. Hon har babysense (plattor under madrassen) i sin säng som jag använder ibland. När hon är förkyld så sätter jag på dom men annars inte. Hon kryper över till oss på natten och ibland märker jag inte ens det så då hade larmet börjat tjuta och väcka alla så det vill jag inte. Men som sagt, ibland :)
   Åh vad skönt att höra. Varför ska man inte ha det liksom? Jag förstår inte. Det gör en så trygg. Hellre att det fel-larmar en gång för mycket än inte alls :)
   Kram <3<3

 4. Esra 18 februari, 2017 on 20:30 Svara

  These pictures are really beautiful and clear! You and your friend look very beautiful on the pictures, i would love to see more pictures of you and your friends :) xx

  • michaeladeler 20 februari, 2017 on 14:42 Svara

   Thank you <3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig