VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK
Annons

MY LITTLE HAPPY-PILL

Michaela Deler VALTER KANIN (1 av 6)Michaela Deler VALTER KANIN (6 av 6) Michaela Deler VALTER KANIN (2 av 6) (kopia) Michaela Deler VALTER KANIN (4 av 6)Michaela Deler VALTER KANIN (3 av 6)

Bunny – HERE 

God morgon! Vi startade morgonen med massor av mys. Den här lilla killen är verkligen den absolut snällaste och mysigaste som finns. Han är alltid glad, förutom när han är hungrig då, hehe. Jag är så tacksam för att han är så pass snäll som han är, speciellt nu när Livia har börjat med sin trots (som jag tror att det är). Det betyder att jag kan ge lite extra tid till henne när hon behöver. Jag är så fantastiskt glad att just den här lilla killen kom till oss. Jag älskar honom bara mer och mer för varje dag som går. Min lilla son. Tycker ni att han är lik mig?

Nu blir det frukost och sen ska jag och den här killen iväg på lunch. Livia får vara hemma med Jens idag. Även om det är svårt för mig att lämna bort Livis (även om det bara är till Jens, sjukt jag vet) så ska det bli otroligt skönt. Att kunna sitta ner och äta maten i lugn och ro utan skrik ska bli så skönt. Gud så jag längtar. PUSS på er <3

//Good morning! We started this morning with a lot of cuddling. This little guy is the nicest, kindest and cosiest there is. He is always happy, except when his hungry, hehe. I´m so thankful for that, especially now when Livia have started with her defiant (which I think it is). This means that I can give her some extra time when she needs it. I´m so incredibly happy that this little guy came to us and in to our lives. I just love him more and more each day. My little son. Do you think he looks like me? 

Now it´s time for breakfast and then me and this little guy are going out for lunch. Livia gets to be home with Jens today. Even if it´s hard for me to leave Livis with someone else (even if it´s only to Jens, it´s weird I know) it´s going to be so nice. To be able to just sit down and eat my food in peace and quiet without any screaming is going to be so nice. I can’t wait! XOXO <3


Annons

Kommentarer


 1. Johanna 16 februari, 2017 on 09:48 Svara

  Han är verkligen helt otroligt söt!!!

  • michaeladeler 16 februari, 2017 on 21:45 Svara

   Tack fina <3<3

 2. Sara J 16 februari, 2017 on 09:57 Svara

  vilken otroligt söt kille ni har, tycker han är en blandning av dig och Jens men mest lik dig tror jag, på ögonen och över näsan, tycker även han har lite din pappas utseende om man kan säga så, det betyder väl att han mest är lik dig:)

  • michaeladeler 16 februari, 2017 on 21:46 Svara

   Tack!! Hehe ja folk säger det :)
   Kram <3

 3. Elin 16 februari, 2017 on 10:00 Svara

  Så otroligt söt!! Njut av lite egentid :-)
  Tycker han har Jens ögon? Men mycket ansiktsdrag från dig :-)

  • michaeladeler 16 februari, 2017 on 21:46 Svara

   Tack fina, det var underbart.
   Ja mycket möjligt :) Kram <3

 4. Sofia 16 februari, 2017 on 10:12 Svara

  Hej Michaela, Tack för en bra blogg!! Jag är lite nyfiken och kan du intre skriva lite om hur ni tänker angående dagis för Livia. Ska hon inte börja på dagis när hon är så pass stor? Så hon får leka av sig lite. Har hört från andra mammor att barnen behöver det, men vad vet jag :) Lite nyfiken på hur ni ska göra bara! Ha en bra dag och tack för mysig läsning.

  • michaeladeler 16 februari, 2017 on 21:48 Svara

   Hej! Tack :)
   Ja hon bör väll göra det, hon har mycket spring i benen, hehe. Dock är det jag som har svårt att lämna bort henne..Men jag ska skärpa mig med det. Jag hade tänkt att hon skulle börja i Sverige men eftersom att jag nu är mammaledig och vill vara här under den tiden så blir det svårt. Vi kanske får prova sätta henne på ett dagis här så länge. Jag har faktiskt kollat upp ett som jag gillar, jag ska bara vänja mig lite vid tanken på att lämna bort henne till någon jag inte känner än, hehe.
   Kram <3<3

   • Annie 17 februari, 2017 on 14:02 Svara

    Tycker inte alls du behöver stressa med det! Tycker det är klokt att Jens & Livia får egentid men om du trivs med att vara med Livia om dagarna varför ska man skynda med att lämna bort dem? De hinner man sen ändå, sen är det så att i Sverige får man gratis 15h/vecka efter barnet fyllt 3 år för då ser man att de har behovet av och utbyte av kompisar och relationer. Innan kan man som förälder tillgodose det (jag menar inte att man inte får lämna men behöver inte heller ge någon dåligt samvete som är hemma med sina barn!) Sen om ni leker med andra barn är väl det bara bra för Livia men hon mår nog bra av att ha dig med sig :)

    • michaeladeler 20 februari, 2017 on 14:38 Svara

     Sant :)
     Jag tänker som du också!
     Kramar <3

 5. Malin 16 februari, 2017 on 10:16 Svara

  Hur redigerar du dina bilder? Det blir alltid så fint ljus och färgmättnad!! <3

  • michaeladeler 16 februari, 2017 on 21:49 Svara

   Tack fina <3
   Jag redigerar i lightroom. Jag har några förinställda inställningar som min syster fixat..:)
   Kram <3<3

 6. Josefine 16 februari, 2017 on 16:49 Svara

  Hej Michaela! Tänkte fråga vad de komplexet och området heter där ni bor i Spanien? Kollar på lägenheter just nu i de området ovanför Puerto Banús och har sett på Jannis vloggar att det ser så fint ut där ni bor! Tack för svar! Kram!

  • michaeladeler 16 februari, 2017 on 21:50 Svara

   Hej! Åh vad kul!
   Det heter Agrupadas (kanske fler heter så, jag vet inte?), ligger mitt emot Aldea Blanca om det säger dig nått? :) Över gatan bara!
   Kramar <3<3

 7. Annika 17 februari, 2017 on 14:15 Svara

  Båda ongarna är ju så söta så det rycker i äggstockarna på mig (de är dock tvärtomma, men jag har en 10-åring).
  Han är lik dig, men mest sin morfar tycker jag fortfarande, hihi..

  • michaeladeler 20 februari, 2017 on 14:39 Svara

   Men åh, tack fina <3
   Hehe samma här :) Han börjar dock bli lite mer och mer lik Livia :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig