VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

BraceBands

DSC_0004 DSC_9995

Rosa – Här // Orange – Här // Grön – Här // Blå – Här // Svart – Här

Jag måste visa er en produkt som mina fantastiska vänner har startat – Brace bands. Det är alltså snyggare varianter av tofsar som är fina att ha på handleden. Jag vet inte hur många gånger jag har fotat en outfit och insett sen efter att jag glömt ta bort den fula tofsen och det har förstört varenda bild. Om jag hade haft en av dessa snygga tofsar hade det ju inte spelat någon roll. Det som också är fantastiskt är att dom har döpt tofsarna till olika namn och den svarta tofsen heter Michaela. Hur gulligt? Den svarta är alltså min tofs kan man säga, hehe. Jag älskar verkligen dessa och är ni också sugna så hittar ni alla tofsarna HÄR. Happy shopping <3

I samarbete med BraceBands 


Kommentarer


  1. så snygga

    • michaeladeler 10 juni, 2016 on 08:27 Svara

      Ja verkligen!!! <3<3<3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Senaste uppdateringar från mig