VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Long time comming

Under en ganska lång tid har jag funderat på att sluta blogga men den det är först nu i och med jobbet och livet som kommit ikapp som jag känner att det verkligen är dags. Jag har inte bloggat så länge men känner att tiden måste prioriteras nu när livet, som det ska vara, startat. Det är så här livet ska vara i en lång tid framöver, jag ska jobba och samtidigt ta hand om familjen. Att börja jobba efter nästan fyra år hemma blev en omställning men en omställning jag trivs med, däremot känner jag att jag måste ta tag i andra saker nu. Jag måste bli bättre på att kontakta mina vänner! Måste bortse från att jag är helt slut och istället ringa de där samtalen som jag så gärna vill men inte orkar. Efter flytten ska jag landa i det nya ett tag men sen strukturera om livet så jag hinner med ALLT jag vill. Inte bara familj och jobb utan även vänner. MEN bloggen kommer inte hinnas med och lusten kommer nog inte finnas.

Kanske startar jag en bakblogg eller en träningsblogg eller varför inte en lärarblogg. Eller så tar jag det bara lugnt, det visar sig!
Tack för mig och mina killar.

Finns fortfarande kvar på Instagram, madeleneooo

20130919-095351.jpg

20130919-085708.jpg


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna