VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Ett ”nytt” liv

Det har hänt mycket på senaste tiden, för mycket för att jag ska ha haft tid att blogga eller någonting annat.

Jag har jobbat mer än heltid, skyndat mig hem för att vara med barnen, tränat tre gånger i veckan och än så länge inte blivit knäpp. Helgen som var mådde jag skit med migrän och annat men är på benen igen. MEN inte nog med det!
VI HAR KÖPT VILLA I NORRORT! I december flyttar vi till andra sidan stan och i och med det måste jag lämna mitt jobb för att inte behöva pendla två timmar om dagen.

Det är alltså mycket känslor just nu. Så otroligt lycklig över huset, ledsen över att lämna min fina etta, lite orolig över att hitta ett nytt jobb mitt i ett läsår, orolig för att barnen ska byta förskola, spänning inför försäljningen av vårt radhus som visas nästa söndag och allt som ska hinnas med innan dess, ledsen över att lämna fina grannar mm mm… Ja, ni hör ju! Mycket känslor men till största del lycka och spänning inför vad som komma skall.

Nu lämnar vi söderort och flyttar till det här:20130912-221801.jpg

20130912-221923.jpg

20130912-221932.jpg
Bilder lånade från hemnet men det är vårt hus! Jösses!

Och barnen då? De verkar överförtjusta. Rasmus är inte så medveten men Lukas längtar till lekstugan!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna