VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Förstaseptember2013

Ni märker nog att min blogglust fallit bort. Det är inte så att jag inte VILL blogga, jag hittar bara inte tiden eller inspirationen. Att börja jobba så pass intensivt som jag har gjort tog mer energi än jag trodde och all den energi som är kvar vill jag lägga på mina små.
Dessutom är det mycket som händer som tankar läggs på, jobbet är tufft, vi letar hus med många förhoppningar men som ofta slutar i besvikelse, husen är antingen för fula eller för dyra. Rasmus har opererat öronen i fredags och tanken på det upptog mycket av sommaren (nu gick det väldigt bra, ingenting att oroa mig för men sövningen låg som ett mörkt moln över mig ett bra tag).
Jag kan gnälla på i evighet men faktum är att jag mår väldigt bra! Det jag vill är dock att spendera mer tid med barnen men det vill väl alla föräldrar… Om en månad går jag ner på 80% och då blir det nog bättre. Nu är bara frågan, gå ner i tid lite varje dag eller ledig varje fredag?! Kanske kommer blogglusten tillbaka då! 😉

Nä, om man ska ta och jobba lite denna söndag innan husvisningarna!

20130901-082516.jpg
Favoritsysselsättningen för Lukas, åka tunnelbana, hann vi med igår!

20130901-082605.jpg
Och att köpa en svindyr, men bra, overall till Lukas. Rasmus är redan fixad, bild på den kommer en annan dag, så fin är den!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna