VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Lågt

Usch, jag är i en svacka… Svacka på så vis att jag inte har energi till något annat än jobbet och precis till de två timmar jag hinner träffa barnen varje dag. Jag tränar inte, är inte pigg, ringer igen, gör ingenting efter jobbet annat än att vara med barnen och sen jobba lite mer.

Att ta en klass innebar väldigt mycket jobb, jag förväntade mig att det skulle vara så men det är så mycket runtomkring på jobbet som gör att det blir värre än vad det skulle behöva vara. Jag kan bara anta att det lugnar sig för annars skulle väl ingen vara lärare… Min klass och eleverna är fantastiska, otroligt fina barn men som sagt, det är mycket runt omkring som gör allt så mycket tuffare än det är i ”vanliga” fall.

Det jag behöver nu är:
Komma in i jobbet mer
Mer tid med barnen
Träna
Kvalitetstid med Sebastian
Vänner
Mm mm

Allt har sin tid, låt min komma snart!

20130827-214458.jpg
Gjorde experiment i klassen idag. Väldigt uppskattat av eleverna :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna