VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hej från fröken

Klockan är tio och jag har precis lagt mig i sängen. Jag borde ha lagt mig för länge sen men längtan efter att bara vara tog över och jag höll nig vaken tillsammans med mannen min men nu blev det nog. Dags att sova.

I spjälsängen bredvid ligger en febrig Rasmus som inte alls verkar må bra. Han fick sin 18 månadersspruta förra måndagen och idag kom biverkningen av den. Under dagen har han haft 39 graders feber och eftersom min bror, som jobbar på Astrid Lindgren, har sagt att det är vid 39 grader som man ger febernedsättande så har vi gjort det inför natten. Jag är ganska restriktiv med Ipren och Alvedon men jag följer rekommendationerna när det gäller feber för att underlätta för Rasmus.

20130821-220835.jpg

I tisdags tog jag emot mina elever och i och med det tog jag mig an min första klass som lärare. Det är mycket som händer nu och extremt mycket att göra men jag känner mig ändå positiv inför detta läsår.
Tack förresten för alla lycka till, från vänner, familj, okända och bekanta. Lite extra peppning var precis vad jag behövde. Nu tar jag mig fram från dag till dag dock eftersom jag jobbar så mycket. Idag har jag tex varit på jobbet från 7.00 till 16.45 och sedan har jag jobbat hemma 18.30 till 20.00 och då räknar jag inte ens in när jag letar fakta och inspiration på nätet. Det farliga med en iPhone är att jag kan jobba jämt!

20130821-221525.jpg
Mitt tomma klassrum, inte helt klart men på väg!

Natti natti! Nu måste jag sluta mina blå!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna