VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trööött!

20130816-201502.jpg
Är ganska trött faktiskt. Första dagen som jag känner av det riktigt rejält faktiskt och till och med la mig på soffan en stund. Men jag mår till och med illa av trötthet just nu.

Imorgon blir en rolig dag! Vi ska på bröllop nämligen. Våra grannar ska göra slag i saken och efter två barn gänga sig. Det kommer bli en fantastisk dag, det är jag helt säker på! Ut till Bromma ska vi och sedan sover vi kvar på hotel medan barnens farmor passar barnen här hemma. Det passade absolut bäst för alla inblandade och lite ordentlig sömn och hotellfrukost tackar jag ju inte nej till ;).

Nu ska vi titta på ett eller två avsnitt av ”The Walking Dead” efter vår kräft- och räkfrossa till middag. Vi har bara elva avsnitt kvar nu och det är riktigt bra!

Hoppas ni har en bra kväll och början på helgen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna