VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

I’m alive!

Hej hopp! Ville bara kika in och säga att jag lever ;). Jobbar mycket mer än heltid för att hinna klart men i slutändan kommer nog detta bli bra! På tisdag kommer mina ettor ha ett fint klassrum i varje fall.

Jag är trött, det erkänner jag, men inte så trött som jag trodde jag skulle vara. Träningen går dock segt och jag känner mig svag men det är förhoppningsvis bara tillfälligt.

Imorse blev Rasmus jätte ledsen när jag gick. Grät och sträckte sig efter mig när jag stängde ytterdörren. Någon meter från huset föll en liten tår på mig, jag tig några andetag och knatade vidare till tunnelbanan. Om alla andra föräldrar klarar det här så ska väl jag!

Nu måste jag dock sova. Kom hem halv tio efter ett Crosstrainingpass, kollade ett avsnitt av The Walking Dead i sängen och nu går ögonen i kors.
God natt…

20130815-222621.jpg
Hur söta är inte de här låren?! Mina lilla plutt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna