VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Och allt har en början

Första dagen på jobbet avklarat för mig. Första dagen på förskolan avslutad för barnen. Ångesten? Jo, den finns där…

För barnen har det gått strålande. Lukas, som vi oroade oss mest för, blev inte ett dugg ledsen vid lämning och har heller inte varit det under dagen. Rasmus blev däremot ledsen vid lämning men när det gick över så var han nöjd och glad resten av dagen. Så skönt att de trivs på sin förskola men för oss som föräldrar finns det ett och annat negativt att säga… Alltså riktigt tröttsamt hur dåligt denna förskola sköts och hade det inte varit för att vi letar hus och hoppas på att flytta riktigt snart så hade vi bytt. Nu blundar vi och ser till barnen och att de trivs tills vi kan byta förskola i och med flytt. Men missnöjda föräldrar är bara förnamnet!

20130813-190442.jpg

På jobbet tycker jag att det gått bra. Känns som jag har tusen saker att göra innan eleverna kommer om en vecka men det ska nog hinnas med det också. Jag tror att min klass kommer bli en bra klass men tror också att det kommer bli kämpigt i höst. Jag ser ljust på det hela och tycker att det känns bra att vara tillbaka!
Sen är jag glad att jag inte behöver hämta och lämna mina egna barn på förskolan den första månaden utan att Sebastian sköter det. Han kan inte lyfta barnen men klarar det utan att göra det, skönt att de är så pass stora nu. Det var alltså tur i oturen att Sebastians rygg gick sönder för nu har jag en hemmaman medan jag jobbar heltid.

20130813-191038.jpg
På väg till jobbet imorse. Började först klockan nio så fick nästan tre timmar med barnen på morgonen! Det var fantastiskt att komma hem strax innan fem och få de största kramarna av mina små älsklingar. Usch va jag saknat dem!

20130813-191346.jpg
En gammal bild men en goding.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna