VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Allt har ett slut

…och så även denna sommar, helt uppenbart för imorgon ska jag tillbaka till jobbet. Jag var där en sväng för att kolla om det som lovats innan sommaren var fixat men fick mina aningar bekräftade. Mitt klassrum som mina elever ska börja i om en vecka är tomt. Inga bänkar, inga stolar, inga lådor till barnen. Det var dessutom mer skräp i rummet än innan jag gick på semester och det störde mig nästan ännu mer. Allt var tomt utom mitt skåp som jag fixat och det som inte var mitt och som jag bad om att det skulle sorteras. Det lär blir en hel del slit i veckan alltså, och jag som har så ont i mina muskler :(. Kan inte ens sträcka ut armen utan att det värker och att dra på och av tröjan är nästintill en omöjlighet. Måtte det gå över under natten!

20130812-194829.jpg
Den här underbara, envisa, glada, spralliga, intensiva killen kommer jag sakna så varje cell gör ont! Att vara ifrån barnen är det absolut värsta med att semestern är slut!

20130812-195043.jpg
Och så den här fina så klart. Mina killar!

Så länge Sebastian är sjukskriven med ryggen så kommer jag jobba heltid. Tror det blir bra vid uppstarten av terminen och om barnen bara behöver vara på förskolan 9-15 trots att jag jobbar så finns det ingen anledning att endast jobba 80%. Det börjar jag med i september någonting…


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 12 augusti, 2013 on 21:02 Svara

    Näää du ser! Det blir bara läskigare och läskigare hur lika våra liv ändå är.. Vad roligt att du bor så nära, att vi säkert sett varandra massa gånger och ändå inte vetat vilka vi är.. =) Vi va och tittade på just era radhus och skulle köpa dom men kommer inte ihåg varför det inte blev av. men dom är jätte fina! Hoppas dock att ni hittar ert drömhus, tyresö verkar va ett fint område och bra att bo på.

    Ja nytt jobb, svårt det här med att prova på arbetslivet tillsammans med familjeliv. Detta är första gången för mig, som jag jobbar som mamma. Va hemma i 3 år i sträck så det känns bra tufft och inte alls speciellt smart gjort av mig att välja 100% heltid! Men men, jag jobbar på att ändra det…

    Lycka till med jobbet.
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna