VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Dagen som försvann

Idag har varit en sån där dag som bara försvunnit. Vi har handlat mat, ätit på Pannkakshuset på Söder och sedan bara myst hemma. Rasmus har sovit för lite på dagen så hans humör har inte varit på topp men annars har dagen varit utmärkt. Jag fick dessutom träna på kvällen! Ett Crosstrainingpass som var helt galet jobbigt! Tuffa stationer för axlar, bröst och ben PLUS sju minuter burpees inbakat i passet. Mina knän fick ta några smällar när jag blev trött men shit va bra pass det är när man blir helt slutkörd i kroppen! Allt avslutades med 7×1 minut plankan. Kroppen kommer värka lite imorgon misstänker jag!

Apropå imorgon, då ska vi lämna barnen till min snälla mamma och själva åka ut till Sandhamn över natten, bara jag och min man. Vi ska äta gott och sova på hotell, ta det lugnt och ta hand om varandra. Det behöver vi även fast jag känner att jag kommer sakna barnen helt enormt mycket!
På torsdag åker vi hem till stan igen och planerar att bland annat gå på bio då. Vi har inte varit på bio tillsammans sedan innan Lukas föddes, tror det var ganska exakt fyra år sedan… Så det är på tiden! På fredag ska vi försöka sova länge och sen hämta barnen igen, tror det blir bra dagar!

20130806-231615.jpg
Rasmus provar mina nya springskor som jag fick av Sebastian igår. Rasmus har aldrig brytt sig om skor men just dessa verkar ha fått betyget 10 av 10 möjliga.

Förresten, vi åkte SkyView på Globen igår. Väldigt roligt men mer om det en annan gång. God natt, nu ska jag sova!

20130806-231954.jpg


Kommentarer


 1. DeMarkey -LiveYourDreams! 8 augusti, 2013 on 10:18 Svara

  Men fina lilla killen i din skor, så söt!

  Du, förlåt mig så hemskt mycket att jag inte svarat på din fråga ang vart vi bor. Skulle göra det men fick mycket dom dagarna och sen glömde jag bara bort det när kommentaren föll längre ner..

  Men ja vi (jag) håller ofta i Farsta då vi bor 20 minuter ifrån FarstaCentrum. Vi har radhus i ett nytt område som håller på att byggas och rustas upp med 500 nya bostäder i Lilla Sköndal. Därför hade jag skrivit att vi hade så lika liv med att båda bor i radhus, söderort, vart partypinglor, har två barn på kort tid, män som är födde 78-79.. ja du vet =)
  Vart bor ni!?

  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna