VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Att fuska med maten

För de allra flesta så innebär ”att fuska med maten” att man äter för mycket eller för onyttigt. För mig innebär att fuska med maten att jag äter för lite… Sedan i januari mår jag extremt bra med mitt matintag, jag äter var tredje timme och känner mig piggare än någonsin. Jag har den kropp som jag gillar och har liksom balanserats i kost och träning, så skönt!

Den senaste veckan, eller sedan Sebastian blev inlagd på SÖS med ryggen, så har jag fuskat med maten. Missat mellanmål, fått i mig för lite när jag väl ätit och i och med det totalt tappat aptiten… Stress är det som påverkar mig mest när det gäller min aptit så jag har tröstat mig med att det är övergående. Men en vecka sätter sina spår på kroppen och orken försvinner så från och med idag blir det var tredje timme igen!

20130803-073921.jpg
Riktigt såhär tunn vill jag inte vara… Vill inte se ”knotig” ut på magen! Men från och med nu kan det bara bli bättre. Med mindre löpning ska jag nog gå upp något kilo igen. När jag börjar jobba igen tänkte jag dessutom börja veckoplanera maten så jag får mer struktur på veckan och slipper småhandla hela tiden…

Har varit vaken sedan 5.20 då Rasmus vaknade och Lukas bara fem minuter senare. Vi tänkte testa om det går att vara på miniSats nu på morgonen så jag får gå på Crosstraining med min favoritunstruktör, han kör verkligen slut på en och sist gjorde jag över 100 burpees på ett pass! Håll tummarna för att mina mammiga barn kan vara utan mig en timme!


Kommentarer


  1. Anna 8 augusti, 2013 on 08:13 Svara

    Jag tycker inte alls att du ser knotig ut på magen, bara väldigt vältränad. Jättesnygg mage!!

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna