VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Strålande dag

Som solen har värmt oss i Stockholm här idag! Det har verkligen varit en helt fantastisk dag!

Vi fick hem Sebastian igår. Hämtade honom på SÖS vid fyratiden på eftermiddagen. Han låg i sängen resten av dagen förutom någon timme när barnen sov då han låg på soffan och när vi åt middag. Att vi inte umgicks så mycket spelade ingen roll, det var bara skönt att ha honom hemma!

Idag vaknade barnen klockan sex så när klockan var halv nio gick jag upp med frukost till Sebastian och sen satte vi oss i bilen för att åka till en park, barnen och jag. Vi åkte till en park i Trollbäcken som vi gillar och på vägen hem tig vi en tur i Fornudden för att reka området. Vi kan nog tänka oss ett hus där också :).

20130802-185607.jpg

20130802-185615.jpg Skoj och fruktstund hade vi i ca 90 minuter i parken.

Den stora utflykten för Sebastian idag blev att åka runt i Fornudden och sedan handla mat på Hemköp i Trollbäcken. Det räckte gott och väl för när vi sedan kom hem så blev han tvungen att vila medan jag fixade middagen. Han är tröttare och mer sliten än vad han ger sken av så jag tvingar honom att vila. När han inte har ont längre efter operationen så ska han promenera en timme om dagen hela sjukskrivningen och då kommer jag tvinga honom till det. Det ska bli mysigt att gå tillsammans också tycker jag!

Lukas som var en fröjd fram tills han somnade i bilen vid klockan tre levde rövare hela kvällen. När han är på det humöret lyssnar han ingenting! Det spelar ingen roll vad man säger eller hur många gånger jag säger nej så lyssnar han inte. Det är så otroligt frustrerande när man spenderar hans sista fyra timmar av dagen med att bråka, konstant! Nu sitter jag här i soffan i varje fall och har bara lite kvar att fixa med ikväll men huvudet bankar mer än på länge. Känner mig helt slut mentalt. Utmattad av sömnbristen och slut av den psykiska påfrestningen av att ha Sebastian på sjukhuset och hela semestern inställd. Måste komma igång med träningen efter en veckas ofrivilligt uppehåll så jag får lite energi igen…

känner att detta inlägg blev lika virrigt och osammanhängande som jag känner mig. Snart ska jag nog få bukt med det med…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna