VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rasmus 18 månader

Idag blir vår älskade lille Rasmus 18 månader. Han är hela 1 1/2 år och idag räknas han inte som bebis längre utan som barn. För mig kommer han nog vara ”bebisen” länge till.

20130727-223024.jpg
Älskade Rasmus. Så mycket glädje den lilla killen ger oss. Han är så rolig, har så mycket humor men samtidigt ett eldigt humör. Han är en skådespelare som vet exakt hur han ska charma människor i sin omgivning. Han har alltid nära till skratt och är väldigt sällan ledsen eller kinkig.

20130727-223231.jpg
Med Rasmus är det aldrig några problem med maten. Han äter allt och gärna och enda gången som det egentligen är ”problem” är när maten inte kommer tillräckligt fort. Han är även en ögontjänare som pillar isär maten så fort jag tittar bort och han inte är tillräckligt hungrig.

20130727-223427.jpg

Han gör illa sig väldigt ofta men gråter inte länge för det. Han kan slå pannan i golvet men ändå bara gråta o tio sekunder för att sedan springa till nästa sak att leka med. Det är sällan han gråter för att något gör ont utan mer för att han inte får som han vill.

20130727-223652.jpg
bild på Rasmus panna när han först fick reaktion på myggbett, slog myggbettet i asfalten och sedan snubblade in i ett gångjärn. Sammanlagt för allt detta kanske han grät i 20 sekunder.

Älskade Rasmus! Med dig blev livet en fest!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna