VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Update

Vi kämpar på här hemma. Sebastian är inte bättre och fick en remiss för MR och ortopedtid. När han imorse knappt kunde röra sig på grund av smärtan i ryggen och benet satte jag mig och ringde runt för att hitta en tid för röntgen. Efter en timme fick jag napp och klockan tio var vi på Sophiahemmet för röntgen. När allt där var klart fanns det inte någon som kunde titta på bilderna och när jag ännu en gång ringde runt så satte alla bara stopp. Vi beslutade då att köra honom till akuten igen då det verkade vara snabbaste sättet att få hjälp. Där är han nu…

Barnen och jag är hemma igen och ska åka till sjukhuset när de vaknat. Jag tror de påverkas av hela situationen för de sover mycket mer nu är de brukar. Jag försöker prata med Lukas men vet inte hur mycket han förstår. Han saknar sin pappa men när de ses så är det ändå mig ha tyr sig till. Han och Rasmus märker av att pappa inte mår bra.

Detta kanske inte uppfattas som så ”jobbigt”, det är ju bara ont i ryggen, men det är inte lätt att se den man älskar så högt ha så ont. Att vi nu väntar på att veta varför är inte heller kul. Troligtvis så går det att fixa men tills dess så är det jobbigt…

20130723-161437.jpg
Fin utsikt från SÖS i söndags, idag skiner inte solen och det är rent kallt ute!


Kommentarer


  1. DeMarkey -LiveYourDreams! 23 juli, 2013 on 20:14 Svara

    Jo men jag förstår nog hur du menar… klart man inte skriver om sexliv, privata problem och sånt. Trodde bara att du menade att du ansåg privat va tex att din fina pojk hade ont i ryggen.. då undrade jag lite hur du tänker blogga om du inte ens kan skriva sånt? Som sagt, bara va nyfiken. =) Tur att du inte tog illa upp, så otroligt svårt att höra eller veta tonfall i texter. =/

    Usch vad hemskt det är med Sebastian. Klart det är jobbigt att han har ont i ryggen, man blir ju orolig över att ett barn har så ont att det går ner mot benet och inte ens kan röra sig.. det är inte vardag direkt. Hoppas, hoppas att ni snart får veta vad det är fina du. Lycka till, håller tummarna för er och fin pojke!

    Ps. Rihanna va GRYYYM!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna