VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hetta!

Alltså jösses va varmt det är! Tror jag smäller av snart så har satt mig inne med altandörren på vid gavel och bara pustar ut en stund. Däremot så klagar jag inte utan tycker det är fantastiskt med varma somrar. Ibland önskar jag det kunde vara såhär jämt men samtidigt är charmen med årstider det som gör att jag kommer stanna i Sverige största delen av mitt liv!

Igår tog vi stygnen på Rasmus på vårdcentralen. Det gick ok, han skrek och kämpade emot men till slut var alla fyra stygnen borta. Nu får han gå runt med ett plåster i pannan resten av sommaren så att ärret blir så fint det bara kan bli. Det är det ju absolut värt!

Idag har vi haft min fina vän Anna och hennes familj här och grillat. Det som är så fantastik med vänner som har barn är att det aldrig är några konstigheter. Man ses, man umgås, man jagar barn, suckar lite när de bråkar men har i det stora hela en trevlig stund.
Efter några öl och glas vin kände Sebastian att det kunde vara kul att möta upp vänner i stan så nu sitter jag här i soffan och njuter av stillheten. Barnen har somnat, helt utmattade och jag tror inte heller jag blir långrandig. Värmen tar ut sin rätt!

20130713-195531.jpg
En nyklippt Rasmus med bara ett litet plåster.

20130713-195627.jpg
Och en nyklippt Lukas. Båda klippta hemma av moi! Rasmus blev ok då han faktiskt var still. Lukas ser lite amatörkippt ut eftersom han inte alls var still och har så sjukt mycket hår men bättre än innan i varje fall.

Hmm, jag ska nog äta lite glass nu! Har ju tränat alla dagar denna vecka så det är jag värd! Imorgon blir det Crosstraining om Sebastian vaknat tills dess men annars får jag springa igen…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna