VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Sommarkvällar

20130704-204855.jpg
Här sitter jag, nytränad med kvällskesellan i magen och bara väntar på att få sova. Är inte ett dugg trött och önskar jag hade något att göra men för stunden finns det inga måsten. Det är ganska skönt med måsten på kvällarna när det är sommar för tv kan man ju inte titta på. Inget vettigt visas om det inte är så att man gillar ”Sommar med Ernst” vilket jag INTE gör…

20130704-205204.jpg
Seriöst! Hur kan man va så ”mysig” som Ernst?!

Nåja, träning blev det av idag i varje fall. Följde med Linda på ett pass på Friskis Tyresö. Vi gick båda därifrån liiite trötta i musklerna men inte riktigt färdigtränade. Vi körde Cirkelfys och konstaterade att nästa gång får det bli något tuffare. Jag testar på Friskis nu eftersom en framtida flytt till Tyresö kommer att ske, vi ska bara hitta Huset först.
Linda kör en grej som är ”nåntingvarjedag” som går ut på att göra något fysiskt varje dag. Kan vara allt från en promenad till ett pass. Jag önskar att jag kunde haka på denna grej under semestern men tror jag skriver på för misslyckande om jag försöker. De dagar jag är själv med barnen och inte har bil blir det knepigt att komma iväg. Jag avskyr att ta promenader med båda barnen eftersom de tröttnar efter fem minuter så då avstår jag hellre. Kanske, kanske att jag skulle lyckas men jag skiter helt enkelt i det. Den här veckan har jag i varje fall gjort ”nåntingvarjedag”. Crosstraining i måndags, egetsnickrat pass i tisdags, löpning igår och idag Cirkelfys. Det är tur att jag gillar att träna men att promenera i annat syfte än att shoppa är inte min grej, haha!

Tack förresten mamma för att jag kunde åka iväg och träna idag! <3


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna