VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Tomt

Jobbar på här hemma men nu är det bara två dagar kvar innan sex härliga veckor semester! Det ska bli underbart att umgås med barnen hela dagarna och kanske även åka på resa med bara Sebastian, vi får se, vi håller veckorna öppna. Sebastian och jag har inte semester samtidigt men får i varje fall till tre hela veckor tillsammans. Så länge har vi inte varit lediga tillsammans, någonsin!
Det är konstigt hur mycket en månad på jobbet får en att uppskatta sina nära och kära mer. Saknad är nog bra, inte kul men nyttigt.

20130626-195047.jpg
Den här fina killen har åkt iväg till Grekland med sin pappa. Nu var det deras tur att åka iväg eftersom jag åkte med Rasmus i mars men det här känns inte alls lika bra. Jag saknar mina stora killar så otroligt mycket och önskar att Rasmus och jag kunde göra dem sällskap. Samtidigt så unnar jag dem att de får åka på en resa, det förtjänar dem, men det är lätt att bli egoistisk när jag saknar.

20130626-195340.jpg

20130626-195347.jpg
Rasmus letade och letade efter Lukas imorse. Han tittade under sängen, under täcket, sprang till grinden och ropade och sen tillbaka till sängen igen. Stackars Rasmus, han förstår ingenting!

20130626-195707.jpg
Det sista jag såg av mina älsklingar och nu längtar jag till onsdag morgon när jag får hämta dem igen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna