VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Utan batteri

I onsdags packade jag allt som skulle med till landet. Såg till att barnen hade nog med kläder för alla väder och så även vi vuxna. Jag är medveten om att jag var disträ med många tankar som bollade fram och tillbaka i huvudet men att jag skulle glömma så mycket grejer som jag gjorde trodde jag inte eftersom jag sällan glömmer saker när jag packar. Nu var det egentligen inga livsviktiga saker som glömdes men laddaren till telefonen var det som kom att störa mig mest!

Efter jobbet i torsdags packade jag bilen med grejer, köpte en blomma till min mamma och hämtade sen barnen på förskolan innan klockan slog tre. Inte förrän vi hämtat Sebastian på Arlanda efter milslånga köer och kommit halvvägs till Norrtälje kom jag på att laddaren var glömd, 32% kvar av batteriet och ingen med en iPhone 5 i skogarna… Jag tog tillfället i akt och levde iphonefritt och tro det eller ej men det var skönt! Det fotades mer med systemkameran, umgicks mer intensivt än vanligt och det är ju bara bra. Att jag däremot inte kunde höra av mig till folk, blogga, ta reda på saker jag ville ha reda på just i den sekunden är en annan femma men jag klarade det ju! Trots att Sebastian inte var med på självaste midsommarafton så var det en av de bästa på länge, väldigt lugnt, varmt och skönt!

20130622-205604.jpg
Eftersom jag bloggar från iphonen och varit utan batteri så finns det inga roliga bilder att visa men innan jag försvann från kartan så tog jag denna fina på den långa kön på väg till Arlanda.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna