VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Trött och matt

Två dagar på jobbet avklarat. För er som jobbar i skola vet säkert hur tufft det är att komma in i en ny barngrupp och hur trött man blir men för er som inte vet så kan jag säga att man blir trööött! Inte nog med att man ska ha koll på alla regler, alla barnen, alla föräldrarna, alla rutiner med mera, med mera utan arbetsplatsen ser inte ut som när du var där sist eller den du var på sist. Sen att jag inte jobbat på nästan fyra år är också en bidragande faktor till att huvudet värker, nacken är stel och fötterna ömmar. MEN det är kul! Tror det kommer bli bra i höst när jag tar över dessa barn då de börjar i första klass.

20130528-200855.jpg
Men solen tar när man är ute mycket, ett stort plus med mitt jobb!


Kommentarer


  1. Lizet 29 maj, 2013 on 11:06 Svara

    kul, hoppas det går bra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna