VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Besvikelsen

När vi åkte till visningen av huset idag var vi i princip redo att lägga ett bud. Vi var sådär glada som barn kan vara när något är riktigt spännande. Vi var ju på väg till huset med stort H!

Bilder kan vara missvisande lärde vi oss. Ett hus som på bild ser nyrenoverat ut gör inte det i verkligheten tyvärr. Det var skavanker överallt, tapeter som satt skevt, golv som behövde slipas, trädgård som behöver omtanke efter misskötsel och allt detta är något som vi inte vill ta oss ann. Det är svårt när vi bor som vi gör att nöja sig med halvbra så letandet fortsätter!

Spontant blev vi bjudna på middag av de som förde oss till Tyresö från början, nämligen Linda och Markus. När barnen lekte nöjt i trädgården efter en god middag insåg vi ännu mer att en bra tomt och bra läge är det vi vill ha, gärna i Tyresö och gärna snart!

20130528-214553.jpg
På torsdag ska vårt hus fotograferas inför försäljning ivf och då måste saker som extrasängar försvinna från bilderna. Det blir en ”quick-fix” inför fotograferingen men snart sätter stora rensningen och omstruktureringen igång!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna