VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

En mammas dag

Vaknade av frukost på sängen av mina tre fina killar i morse. Jag valde dock att ta ner frukosten till köket och äta med familjen men det var tanken som räknades och det värmde i hjärtat!

Morgonen spenderades på framsidan medan solen fortfarande var framme. Barnen som inte ens hunnit byta om från pyjamas innan de ville ut sprang runt som yra höns innan vi bestämde att vi skulle köpa en ny cykel till Lukas. Lukas gillar att cykla men hans trehjuling verkar felkonstruerad så den välter lätt. Innan vi åkte till Biltema åkte vi runt i Tyresö och tittade på hus och vi är verkligen, verkligen intresserade av ett av dem! Verkligen verkligen så nu får vi se!

20130526-210455.jpg

20130526-210529.jpg
Lunch intogs, på mitt initiativ, på Pizza Hut där barnen åt från barnmenyn och då fick glass efter maten. Sebastian och jag delade på en large pizza som var sjukt god, som alltid. Men gladast var nog barnen!

Morsdag tog slut för mig i samband med att barnen la sig och då stack jag till gymmet en snabbis. Körde styrka i 40 minuter och sedan intervaller på löpbandet i 20. Provade att göra tabataintervaller idag och sprang på hastighet 16, kul men svettigt! Det blir fler gånger!!!

Imorgon ska jag börja jobba! Hjääälp!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna