VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

130521, förskolestart

Det gick bra idag på förskolan, egentligen som väntat men ändå en lättnad. Det jag tror kommer bli svårt är att lämna honom då han hela tiden tittar efter mig, ser han mig inte direkt så börjar underlägen darra och han säger tyst ”mamma, mamma”. Usch, jag vill inte att han ska vara ledsen!

20130521-211516.jpg
På väg till förskolan.

I varje fall så både åt och sov han idag. Eftersom det gick så bra så åt vi även mellis innan vi gick hem för dagen strax innan klockan tre. Vi kommer ha en lika lång dag imorgon men frågan är bara vem som ska ta den dagen, Sebastian eller jag? Jag vet inte vad som är bäst… Sebastian tror att det svåra för Rasmus är inte att vara på förskolan, det svåra är att vara utan mig. Han tror att Rasmus skulle bli ledsen även om jag lämnade honom på hans favoritplats just för att det är jag. Så frågan är, är det då bäst att jag tar hela inskolningen eller är det bättre att Sebastian tar lite också? Jag vet faktiskt inte, hjälp efterlyses!

20130521-211942.jpg
Han gillade att titta ut på de andra barnen, tror han kommer uppskatta att vara ute sen.

20130521-212026.jpg
Måste även bjuda på denna underbara rumpbild bara för den är så söt!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna