VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bröllop och avslut

Det är en trött mamma idag. Helgen tar ut sin rätt då vi länge sett fram emot detta bröllop. Det var en nära vän till mig från gymnasiet som gifte sig med en annan vän som jag lärde känna på gymnasiet. De har varit tillsammans i över nio år och nu är de äntligen gifta!
Det var ett fantastiskt bröllop på alla sätt och vis. Mycket genomtänkt in i minsta detalj. Middagen var väldigt god och tårtan extremt vacker. Sedan att jag kände sen största delen av alla gäster gör ju också festen lyckad

20130520-183653.jpg
Precis innan vi åkte till vigseln.
Tyvärr blir det inga foton på brudparet då jag inte frågat om lov och de redan tagit sitt pick och pack och dragit till Västindien.

Idag har vi haft en ”familjedag” då det är min sista som mammaledig. Vi var hos barnens läkare på morgonen, vilket var anledningen till att Lukas skulle vara ledig. Därefter lekte Lukas av sig inne på miniSats medan jag körde mitt sista måndagspass med Crosstraining.
På årets finaste dag, vilket vi inte visste att det skulle bli, hade vi bestämt att vi skulle åka till badhuset. Men med sommaren framför oss kändes det inte alls jobbigt när vi insåg att vi i princip var helt ensamma i badhuset. Direkt när vi inte var ensamma i den pool vi var så bytte vi och blev ensamma igen! Fantastiskt!!! Dagen var en perfekt sista lediga dag, men det gör ont!!!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna