VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vikten av familj

Dagen har spenderats med familjemedlemmar. Min syster med miniAnton och min mamma har varit här i flera timmar. Vi har fikat, lekt, myst och pratat om allt mellan himmel och jord medan pojkarna varit nöjda. Eller nja, Anton var lite gnällig ett tag men blev på bättre humör när vi gick in istället för att vara ute på altanen. Små bebisar alltså, de är inte mycket för utomhusaktivitet!

20130516-212409.jpg

20130516-212418.jpg
Rasmus är så förtjust i sin lille kusin. Han vill gosa, krama och titta på honom hela tiden. Han verkar genuint gilla bebisar och det är så sött! Tror de kommer få mycket glädje av varandra.

Annars så har Rasmus inte haft en bra dag när det gäller hans klumpighet. Han hällde ett helt glas vatten från raka armar rakt ner i ansiktet. Han fick troligtvis kallsup för han kiknade och föll ihop på golvet. Det såg fantastiskt roligt ut och som tur är blev han inte så ledsen.
När vi fikade på altanen så fick barnen varsin glass. Eftersom Rasmus inte kan sitta still och mest stod och spexade på sin stol så ramlade han till slut…

20130516-212936.jpg

20130516-212950.jpg
…och satte glassen rakt på ögat! Vilken miss :)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna