VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Muffins!

20130516-191554.jpg
Vitchoklad- och jordgubbscupcakes in the making!

20130516-191638.jpg
Ack, så goda de var! Uppskattade av både stora som små. Dessa kan jag verkligen rekommendera. Ladda ner appen eller beställ receptboken här!

Jag gillar verkligen att baka muffins. Tycker de är det ultimata fikamumset. Jag har därför köpt siliconformar som jag använder när jag bakar. Mina är köpta på Ica och är jätte bra. De behöver liksom vara räfflade så man kan lossa muffinsen så se till att de är det. Jag köpte tidigare från Ikea, tror de ändrat dem nu dock, och de är inte räfflade och asdåliga!! Dessutom håller formarna sin form vilket jag upplever att pappersformar inte gör. Så det är ett hett tips!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna