VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

130514

Det är tur att jag tränar på morgonen för fasiken va trött jag är när barnen somnat! Hur sjutton ska detta gå när jag börjar jobba om mindre än två veckor? Det blir spännande att se hur pass ofta jag orkat träna utan att vara ifrån familjen för mycket. Jag önskar att jag ska orka fortsätta men det får tiden utvisa och dessutom vill jag inte känna press att träna, träningen är ju så kul nu!

20130514-205043.jpg
Idag blev det spinning och styrka men jag kände mig ganska seg i kroppen…

Båda barnen var på ett riktigt horribelt humör i eftermiddags. Lukas hade trotsat sig igenom dagen på förskolan vilket till slut resulterade i att han inte åt någon mellis. Han var alltså hungrig och trött när Rasmus och jag hämtade honom, inte den bästa kombinationen… Självklart fick han mellis när vi kom hem och blev lite gladare men varje motgång slog hårt. Han somnade som en sten strax innan klockan slog sju.
Rasmus surade sig igenom sena eftermiddagen. Han ville helst vara på armen vilket är helt omöjligt när det ska lagas mat och alla andra vardagsbestyr. Strax efter halv sju slöt han sina vackra blå.

20130514-213240.jpg
Imorgon blir det besök på förskolan för Rasmus. Snacka om magont på denna mamma trots att vi endast ska vara där i en timme och sedan inte ska tillbaka förrän på tisdag. Mammaledigheten är över och jag är nog mer ledsen än jag någonsin trodde att jag skulle vara. Slutet på en era, en fantastisk sådan!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna