VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hjärtat värker

20130425-095046.jpg
Min lilla är sjuk! Över 40 grader i feber och jag får endast ner den med hjälp av både Ipren och Alvedon som jag ger om vartannat. Han bara gråter och gnäller och mår inte alls bra :(.

Sebastian är hemma med honom nu så jag kan vara på gymmet en stund. Det blir nog den sista träningen den här veckan ifall Rasmus fortsätter att vara sjuk. På väg hit till gymmet ringde Sebastian och frågade när Rasmus kunde få mer febernedsättande. I bakgrunden hör jag hur Rasmus är extremt ledsen och allt i mig säger att jag borde vända och åka hem igen. Samtidigt vet jag att det inte finns ngt jag kan göra ändå så jag tar mina 30 minuter Grit och sen störtar jag hem! Min stackars älskling!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna