VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Alla kan springa!

Nähää du! Det kan de inte och jag är en av dem!

Jag hade tänkt att träna Crosstraining 17.30 idag men så lockade Sebastian med grillmat så passet avbokades. Vid klockan sex så kände jag ändå att jag ville göra något och istället för att åka hemifrån i 1,5 timme så bestämde jag mig för att ta mig an löpningen igen. Mina fogar känns ok idag, de känns men är ändå ok. Styrkan i bålen och och benen har jag definitivt byggt upp så utmaningen kändes som en bra plan!

20130423-201245.jpg
Lite håll fick jag, troligtvis på grund av all mat i magen, men annars var det inga direkta problem fram till det var ca en kilometer kvar hem. Knäna började värka, ganska så rejält faktiskt, men jag vägrade stanna. Väl hemma känner jag av det värsta, kan knappt lyfta på benen av smärtan i fogarna. Fy fasiken vad ont det kan göra, hade glömt hur ont jag hade under graviditeten och länge efter det! Usch! Så löpning vet jag inte om jag kommer våga mig på på ett bra tag igen. Ynklig är jag nu så jag måste nog äta lite glass som jag köpt för den kupong vi fick i goodiebagen idag. Så måste det nog bli!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna