VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Fullspäckat

Fick vakna upp med min älskling imorse vilket verkligen inte var igår. Det är skönt att ha pappan i familjen hemma! I och med det slapp jag förskolelämning och fick även lite tid att plugga inför jobbstart. Det går inte så bra att plugga när Rasmus är vaken så jag får ta de chanser jag får.
När klockan var tolv var det dags för Crosstraining i Sickla. Jag tog ut mig riktigt rejält idag men jag har börjat få rejält ont i händerna efter ett tag. Det är som att armarna och kroppen blir starkare av att jag lyfter tungt men händerna hinner inte med i samma takt. Ska be om råd nästa gång jag är där för idag var jag tvungen att springa ut till bilen för att åka hem och fixa mig innan mitt jobbmöte.
14.30 infann jag mig på jobbet och sommaren och hösten diskuterades. Jag träffade även lärarna i nu sexårsverksamheten, det är den klass jag ska ta över i höst. Jag inser att 80% jobb inte kommer bli möjligt men på papper kommer det väl se ut så. Känner dock på mig att jag kommer få lägga många fler timmar än vad 80% innebär. Det blir en utmaning och jag hoppas jag pallar med det samtidigt som jag ofta kommer vara själv med barnen. Det ska nog gå! Det måste det ju!
Direkt efter mötet hämtade jag upp min fina familj och for ut till Danderyd för middag hemma hos Sebastians bror med familj. Otroligt god grillad mat, trevligt sällskap, mysigt bebisgos, glada men intensiva barn i icke barnsäkrat hem men allt som allt väldigt bra kväll!

20130422-205029.jpg
Klockan åtta la vi dessa två i säng, den lille halvsovandes och ledsen och den store som somnade i samma stund vi lämnade hans rum. Själv har jag intagit horisontellt läge i soffan och inser att det blir en tidig kväll efter denna dag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna