VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Shoppingdag

Efter att Rasmus och jag lämnat Lukas på förskolan styrde bilen mot NetonNet Lagershop. Jag är nämligen en av få som fortfarande sätter in pappersfoton i album och där hittade jag bra album. Har tidigare köpt på Åhléns men de har slutat att sälja dem eftersom sånna som jag är ett utdöende släckte.

När vi var där så såg jag att de hade extrapris på glassmaskin. Jag har velat ha en ett bra tag men inte kommit till skott så nu när de ändå var så billiga så slog jag till. 199:- betalade jag och i och med det kan jag göra egen glass till mig själv och barnen och vet exakt vad vi stoppar i oss. Idag fixar vi till en smarrig yoghurtglass med hallon och färska blåbär. Jätte roligt att låta Lukas vara med och göra glasse

20130419-175219.jpg

Vid klockan halv ett mötte jag upp min syster och hennes Anton i Globen City för lite shopping. Jag köpte en kjol och ett par mysshorts inne på BikBok för bara 99:-, inget planerat köp men 99:- är ju ingenting! Dessutom hittade jag en klänning som jag tänkte ha på min brors bröllop. De har tema ”rock and roll formal” så det blev en svart klänning. Inget jag tänker visa dock utan den får ni se när bröllopet äger rum :).

20130419-175757.jpg
En riktigt bra fredag med andra ord! Hoppas ni njuter av att det äntligen är helg igen!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna