VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Bröllopsdag

Idag är det vår bröllopsdag, vi har varit gifta i två år!
Idag har det inte firats så mycket utan vi firade vår dag igår. Idag har vi endast hämtat den nya bilen på Upplans Motor, väldigt roligt i och för sig men gårdagen var bättre.

Vi började vår barnfria tid på Sparadiset på Söder med att göra en duobehandling. Vi blev torrborstade och sedan blev Sebastian insmord med choklad och jag med leta för att sedan bli inpackade i plast och varm handduk. När vi låg där varma och sköna fick vi skalpmassage innan det var dags för dusch.
Efter duschen fick vi fotinpackning och blev insmorda i sheasmör. Allt var så skönt och avkopplande och det är något vi definitivt kommer göra igen!

20130416-205611.jpg
Sparadiset är ett fint litet spa med väldigt prisvärda behandlingar, något jag verkligen kan rekommendera.

När jag fixat mig lite (glömde så klart maskaran) gick vi till Bistro Syd och åt trerätters, eller nästan fyrrätters om man räknar med ostronen vi tog innan förrätten

20130416-205857.jpg

20130416-205927.jpg

20130416-205949.jpg
Vi åt även en efterrätt som jag glömde att fota. Det var nog det godaste på hela middagen, karamelliserad mjölkchokladmouse med hasselnötter, bär och chokladsorbet. Fantastiskt gott!

Vi gick även till Ljunggren och tog en mojito innan vi åkte hem där min mamma tog hand om barnen. Allt hade gått så bra med barnen vilket gör att vi troligtvis gärna vill iväg snart igen och göra något bara Sebastian och jag. Sen tror jag dock det kommer dröja för så brukar det bli. Vi gillar ju att vara hemma med våra små


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna