VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Centerbyte

Jag ska testa ett nytt Satscenter idag. Igår testade jag Haninge och gick på Grit Strength och idag blir det Nacka för Crosstraining. Anledningen till att jag på två dagar provar två nya center för min del är för att det är dem som har pass som passar mig. Jag är oftast i Sickla eller Farsta men sedan vårschemat kom så är det inte lika många pass som passar mig i Farsta längre och det är där jag tränar på torsdagar och fredagar.

Jag har märkt att när jag går på pass så tar jag ut mig bättre än på gymmet. Jag blir sporrad av det och tycker det är sjukt kul. Därför tränar jag pass. Favoriterna är just Grit, Crosstraining, NTC och spinning. Vill ni veta vad allt innebär så kan ni kolla på Sats hemsida :).

20130412-081335.jpg
Första gången i vuxen ålder som jag har benmuskler som syns :).
Och ryggmuskler för den delen…


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna