VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vi har bestämt oss

Det blev faktiskt så att vi bestämde oss för en bil igår. Inte den vi tittade på just igår utan en som vi tittat på tidigare på Bilia i Kista. Vi valde den på grund av att den hade ett bättre paket med fler tillbehör OCH att den har barnkuddar i bak. Så när Lukas att stor nog att bara sitta på en ”kudde” i bilen så finns det inbyggt men än på ett tag får han vara kvar i sin Brio.

20130406-224159.jpg
Som ni ser så är han fortfarande för kort och bältet sitter på halsen på honom. Här sitter han i och för sig på lägsta nivån men som sagt så är det inte än på ett tag så han kommer växa till sig ganska mycket mer.

20130406-224336.jpg

20130406-224347.jpg
Vår fina kille som var så sugen på att röra alla bilar men som höll sig lugn. Tack och lov så blev det inte så mycket springande efter barnen idag och då var vi ändå där i över en timme. Anledningen till det är för att vi ska byta in vår Saab och de ville kolla den. Troligtvis kommer vi att få den nya bilen, en Volvo V70 DRIVe, nästa tisdag så vi får vänta ett tag till. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge heter det ju!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna