VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Städning

Glad påsk på er alla där i stugorna! Hoppas ni käkar massa ägg och godis och myser med familj och vänner! Hörde på radio imorse att just idag äter vi svenskar så mycket ägg att man räknar att det går åt 6 miljoner ägg i timmen! Fattar ni va många ägg? Helt sjukt!

Vi har inte mycket till påskfirande här idag. Lukas och jag har målat ägg men annars är det inget som går enligt tradition.

20130330-145402.jpg

20130330-145413.jpg

Har precis spenderat en halvtimme med att städa bort leksaker från golvet i barnens rum. Det är en evighetshistoria så länge Rasmus är vaken. Bara jag byter rum så springer han in i det städade och river ut allt igen. Byter jag hylla att organisera i så står han vid den förra och bara kastar med sakerna. Helt omöjligt! Att städa när han sover är också svårt eftersom det skramlar en hel del och båda barnrummen är på övervåningen. Rasmus har blivit en riktig marodör på senaste som ska riva och peta på allt. Han är i rörelse i princip all vakentid retar gallfebern på Lukas och mig.

20130330-145946.jpg

20130330-145958.jpg
Parken har vi hunnit med också och om en timme eller så kommer min syster, hennes man och bebis Anton hit och äter middag. Trevligt värre!

(Jag har hunnit med ett pass på morgonen också men eftersom det lätt blir tjatigt med mina pass så skriver jag sällan om dem. Kanske vill ni att jag ska berätta om varje gång jag tränar och den abstinens jag har när jag inte gör det men i så fall får ni säga till.)


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna