VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Superhelg!

Vilken härlig helg jag haft med barnen! På förmiddagarna har Sebastian varit hemma så jag har kunnat träna i lördags och vara själv på gympan med Lukas idag så ingenting har varit knepigt heller.

Började lördagens med att klockan 08.45 vara på gymmet. Jag skulle prova Grit Strength 30 minuter och det var dödsjobbigt! Hon som höll i passet sa att detta är inget för nybörjare utan man ska vara vältränad för att köra detta pass och jag skakade då lite i skorna. Det var sjukt intensivt och tufft men helt klart ett bra pass. Jag utmanade mig själv och det är precis det jag behöver! Jag kände mig till och med pigg nog att springa på löpbandet på 13 i hastighet i en kvart och enda anledningen till att jag slutade var för att jag var tvungen att åka hem.

Efter att Sebastian åkt till jobbet så knatade barnen och jag hem till min kompis Ullis som hade en annan kompis John på besök. Ullis bor ca 15-20 minuters promenadväg ifrån oss. Vi tog en spontanfika, bästa fikan, och snackade av oss medan barnen lekte.

När klockan var fem infann vi oss hos våra grannar och vänner för spontanmiddag. Vi var tre tjejer och sex barn som skulle äta tillsammans då allas män antingen jobbade eller var bortresta. Väldigt trevligt! Det bjöds på laxplanka (mums) och rosevin (mumsmums) så vi var alla tre väldigt glada och trötta när vi kom hem. Härlig dag med bra människor!!!

Idag var Lukas och jag på gymnastiken tillsammans och det fick riktigt bra idag. Han är lite rädd för vissa saker så han kör sitt eget race men allt som allt var det en bra timme!

Vi var på tidig påsklunch idag hemma hos svärmor. Sebastian kunde inte vara med eftersom han jobbade men han han skjutsa dit oss och säga hej åtminstone. Efter en supersmarrig lunch fick de två stora barnen gå på äggjakt. En skattkarta med instruktioner var förberett och de hade otroligt roligt tills de hittade sina fina ägg

20130324-202525.jpg
Fina ägg med lite godis och leksaker i gjorde barnens dag!

På väg hem somnade båda barnen i vagnen och väl hemma sov de kvar i en timme så jag kunde läsa en stund på soffan. Fantastisk egentid i väntan på att und

20130324-202833.jpg
På bussen.

20130324-202908.jpg
Och sen mosiga och goa en timme senare.

Kvällen flöt på utan problem med bad av vildarna medan jag slipade och oljade bänken i badrummet. Sånna här helger ger mig så mycket energi! Skruttungar!
Nu kommer älsklingen hem strax och då kanske det är tid för lite glass :)

20130324-203441.jpg
Rödmosig, jepp!


Kommentarer


  1. Erika 26 mars, 2013 on 16:41 Svara

    Låter som en väldigt mysig helg. :-) Var går ni på gympa nånstans? Skulle vilja hitta på något med Hugo.

    Vad roligt med din tjänst! Att det blev som du önskade. Spännande att börja jobba igen.

    Kram!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna