VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Volvo?

I förmiddags var vi och tittade på en ny bil, en Volvo V70 DRIVe. Vi kommer byta in vår bil mot denna och pengar emellan såklart och det känns som ett bra beslut. Vi kommer att kunna köra dubbelt så långt på en tank med Volvon och dessutom så är det en miljöbil och på grund av det, skattefri till 2015. OCH försäkringen är lägre. Ekonomiskt och miljövänligt :).
Nu ska vi ta snacket med banken och piffa till vår bil men om ett par veckor har vi troligtvis en ny bil. Yeay!

20130320-190810.jpg
Kanske blir det en sån här?! Bara den inte är silver eller vit så är jag nöjd, där har jag satt ner foten ;).

Efter biltitten åkte jag till min syster och hennes fina lilla Anton. Hade inte sett honom på lite mer än en vecka och det var mysigt att få gosa lite med honom. Och prata med Alexandra så klart, alltid välbeh

20130320-191207.jpg
Finaste lilla bebisen!!!

Inte nog med allt detta! Jag var även förbi jobbet och hade möte med den nya biträdande rektorn. Sedan jag jobbade är det en ny rektor och två nya biträdande rektorer, en för åk F-3 och en för åk 4-9 så nu hoppas jag på lite mer struktur. Jag bad om ferietjänst, dvs tjänst där jag är ledig alla lov, men det kunde inte hon ta beslut om utan skulle prata med rektorn. Får jag inte det så blir jag troligtvis inte kvar så detta blir spännande! Oj oj, söker andra tjänster också så jag inte står utan sen när Rasmus börjar på förskolan.

20130320-191850.jpg
Den lille som först idag lärde sig hur han ska dra något efter sig. Fina Rasmus!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna