VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Hemkomna

Igår blev dagen tillägnad Lukas som jag längtat på extremt mycket efter när vi var i Spanien. Detta ledde till att jag var helt slut på kvällen så bloggen blev lidande.

I varje fall, resan hem gick bra, bättre än ner tycker jag nog. Klart det är lite tufft att resa ensam med en ettåring men det gick över förväntningarna. Många av dem vi reste med hade befunnit sig på samma hotell som vi så jag hade gott om hjälp precis innan avfärd och även under resan. Det var skönt att få hjälp med väskor och sånt när de skulle in och ut på bussen så våra nyfunna vänner, mest pensionärer, var mycket uppskattade! Jag hade en väska på 30 kilo, vagnväskan, handbagage och Rasmus men vi klarade det galant eftersom alla var så hjälpsamma. Tack tack!

20130320-183900.jpg
Inte ett enda kort togs på hemresan så det bevisar att jag hade fullt upp under bussresan på 1,5 timme, 2 timmar på flygplatsen och sedan cirka 5,5 timme på planet. Lång resa men det gick som sagt ganska smärtfritt.
Vi satt på rad fyra i planet så en gång under resan blev vi ”utestängda” från vår plats på grund av tax-freevagnen som tog låååång tid på sig. Vi stod upp i ca en timme, traskandes fram och tillbaka i gången men mest bak vid toaletterna. Efter den timmen fick vi till slut hjälp av andra passagerare att komma förbi vagnen, kabinpersonalen hade knappt sett åt vårt håll, en av dem såg oss nog endast som en börda men det sket jag fullständigt i!

Väl framme möttes vi av en trött men glad Lukas och Sebastian. Det var fantastiskt att se dem igen! Snacka om glad Lukas blev

20130320-184745.jpg
Denna resa är nog det bästa jag gjort på väldigt länge! Det var underbart att få en vecka med Rasmus även om jag saknade Lukas väldigt mycket. Mer om själva resan kommer i ett annat inlägg, nån annan dag för strax ska vi fixa med ost, kex och lufttorkad skinka!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna