VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Marknad

Vi var på marknad igår förmiddags. Vi kom dit av en slump då våra grannar, ett äldre par från Skåne, frågade om vi ville gå med dem dit. Efter en trevlig promenad på ca 30 minuter så skiljdes vi åt vid marknadens start. Jag skulle ju gå där inne med vagnen och ville då hellre vara ensam och inte ta hänsyn till någon annan än oss. Det var sjukt mycket folk och väldigt många stånd. Under tiden vi gick in till stan hade det hunnit bli sjukt varmt så det var bara att ta sig igenom allt och sen gå tillbaka till hotellet. Målet var att hitta ngt till Lukas och det gjorde jag. Dessutom köpte jag två armband till mig men det var också allt. Det var ganska mycket skräp och i princip samma saker i alla stånden, en vanlig marknad i Spanien alltså.
På vägen hem däckade Rasmus och sov sen i två timmar då jag hann bada, dricka cola och bränna hela magen…

20130315-182413.jpg
Ett av armbanden

20130315-182437.jpg
Rasmus och jag ikväll


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna