VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Spontant

Klockan tio i tolv sprang jag in på Sats precis när de skulle släppa reservplatserna till Crosstrainingen. Tjejen i kassan sa att jag precis skulle få plats men sen visade det sig att det endast blev en enda reservplats som delades ut och det var inte min. Lite irriterad konstaterade jag att det fick bli gymmet en lördag mitt på dan, inte min favorittid men det var bara att bita ihop och köra så bra som möjligt.

20130302-195908.jpg

20130302-195916.jpg

20130302-195932.jpg
Fick till ett riktigt bra pass men var inte lika trött som jag hade varit efter Crosstrainingen men jag är glad för det lilla! Är riktigt nöjd med de framsteg jag gjort på endast två månader. Börjar till och med få till en liten rumpa, haha!

Vi hade fikagäster här i eftermiddags och det var lika trevligt som vanligt. Det är roligt att våra ettåringar faktiskt börjar få utbyte av varandra. Anna är en vän som jag jobbade med direkt efter högskolan och vi har hittat tillbaka efter ett kort uppehåll. Skönt tycker jag!
Mitt under fikan så ringer svärmor, hon hade lagat mat och det blev alldeles för mycket så hon undrade om vi ville komma över. Det ville vi gärna så cirka 45 minuter senare satt vi och åt middag hemma hos barnens farmor. Jag är så glad över att vi bor nära varandra så vi kan ses sådär spontant. Barnen älskar att vara där så en kväll utan tröttgnäll är alltid ett plus, sen slapp vi ju laga mat också ;).
Fick ett fantastisk ljus som nu brinner lagom till melodifestivalen. Det är ett doftljus, som jag verkligen gillar, som doftar ljuvligt plus att det ä

20130302-201255.jpg
Till andra chansen hejar jag på Robin och Anton, de är dem jag vill se i finalen! Vem/vilka gillar ni?

20130302-201440.jpg
Hoppas ni har en bra lördagskväll!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna