VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Rasmus 13 månader

Än så länge händer det så mycket i Rasmus utveckling att månadersinlägg fortfarande känns relevanta. Snart kanske det bara blir halvårsinlägg som för Lukas men en lite stund till får han vara bebis!

20130227-091045.jpg
Killen med humor, extremt stark vilja och som ska pilla på allt. Han började häromdagen med att lägga sig på golvet när han är riktigt arg, och där ligger han och sparkar och rullar från sida till sida och skriker argt. Det är svårt att inte skratta men försöker behärska mig.
Killen som pratar mer än han är tyst, som somnar samtidigt som han pratar och sjunger. Han säger mamma, pappa och nej. Han kan även svarar att kossan säger Mu.
Knubbisen som fortfarande äter allt utom kokt ägg. Bara dricker välling på kvällstid men som, trots medicinering med Nexium, fortfarande kräks till och från.

Lillen som älskar att dansa, antingen genom att ”headbanga” eller snurra runt. Favoritlåten är, till mammas förtret, Dr McStuffins från Disney Junior. Den sjunger han till och blir helt tagen när det kommer på tv.

20130227-092144.jpg
Om mindre än två veckor drar vi två iväg till värmen. Vi ska njuta av varandra och värmen och sakna de två som stannar hemma och myser i en vecka.


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna