VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Det är tisdag!

20130226-182046.jpg
Sebastian kom hem från Dubai idag. Han var där via jobbet, flög ner och upp igen men fick en heldag i staden innan det var dags för hemfärd igen. Han pratar och pratar om hur konstigt det är där, hur stort allt är, att allt finns och lite till. Jag är extremt sugen på att åka dit, verkar så mäktigt!
Ivf så hade han så klart shoppat lite i vad som är världens största shoppingcenter (inte alls avundsjuk). Han köpte pikétröjor till barnen, t-shirt och skor till sig själv och trosor från Victoria Secret till mig, precis vad jag ville ha! Klart det fanns en tanke på diamanter från min sida men tydligen var det inte riktigt läge i det centrumet som Sebastian var. Stod vakter i dörrarna och kostymklädda anställda vid bord så tydligen tyckte Sebastian det kändes konstig. Sen är det ju aldrig billigt med diamanter men hoppas kan man ju alltid :).

När vi hämtade Lukas på förskolan idag så berättade Sebastian att han hade köpt present till Lukas. Lukas blev så besviken när det var en pikétröja att vi slet fram tuschpennor som jag sparat i garderoben till ett bättre tillfälle. Dem blev han superglad för och vi satt länge (för att vara Lukas) och ritade och färglade. Däremot så slutade del med att jag satt själv och målade, har svårt att lämna ngt som inte är klart… Kanske borde jobba på det om jag ska fortsätta måla i målarbok med Lukas.

”Bakade” lite idag förresten! Jag går inte på diet eller så men undviker kolhydrater på kvällen då jag upplever att jag får ont i magen av det. Det jag gjorde var fröknäcke. Det enda det är är en massa olika fröer och lite fiberhusk för att hålla ihop det ordentligt. Det kallas för lchf-knäcke men jag följer verkligen inte lchf, det tror jag inte alls är bra för kroppen men fröknäcke lät så gott! Och gott var det! Och enkelt! Kommer definitivt göra om det!

20130226-183911.jpg
1 dl skalade sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl hela linfrön
1 msk fiberhusk
1/2 dl kokosfett
2 1/2 dl hett vatten

Pumpakärnor
Flingsalt

Blanda alla torra ingredienser.
Smält kokosfettet i det heta vattnet och blanda ner bland de torra ingredienserna.
Bred ut på en form och strö pumpakärnor och flingsalt ovanpå. Grädda i ugnen på 150 grader i 60 minuter.
Ta ut plåten och dela knäcket som du vill ha det. Lägg bitarna på ugnsgallret och låt stå i ugnen i ännu en timme. Klart!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna