VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Vad är väl en måndag?

Om inte en nystart? Nä, inte denna måndag men ändå en en bra måndag. Nystart på så vis att det är en ny vecka men annars har det varit som en vanlig måndag.

Eftersom minstingen i familjen är en av de mest mammiga på denna jord och inte alls gillar miniSats så ställde min snälla syster upp och mös med Rasmus så denna mamma fick träna. Systern som idag är två dagar över tiden och bara väntar på sin lilla bebis. Det är hon inte ensam om, vi är många som längtar efter att få se den lille men han ligger där han ligger. Har det väl lite för bra i mammas mage. MEN plötsligt händer det!

Tränade liiiite för hårt idag… Kände mig yr i skallen några gånger under passet men efteråt kom kulmen. När jag mötte upp min syster som tagit så bra hand om Rasmus så trodde jag att jag skulle spy alternativt svimma. Fy sjutton för att må så inne i ett köpcentrum! När min sushi väl kom så landade den fort i magen och efter det så var det som att ingenting hade hänt. Kanske inte borde träna så hårt, det kanske inte ens är så bra men träningen går faktiskt framåt! Kan ha mer vikt nu och kroppen känns mer fast. Jag är väldigt nöjd med vad jag åstadkommit på knappt två månader. Försöker att inte ha för höga krav eller för dåligt tålamod, mitt mål får ta den tid det tar att nå!

20130225-211255.jpg
Ser ni muskeln?! Visst syns den lite?!
;-o


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna