VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Buggan

Äntligen kom vagnen! Min fina Bugaboo Bee+ all black! Den levererades hem idag klockan 13.42. Om jag var hemma? Svar: nej! Den tiden satt väl jag och moffade i mig sushi i Sickla… Så typiskt!

Imorgon får jag alltså ta mig till Ica och hämta hem paketet själv. Inga problem egentligen om det inte varit för att den kunnat vara hemma nu och jag inte behövt köra och hämta den… Jag får se hur om jag får plats med den i bilen efter att vi storhandlat, annars får jag hämta den när Sebastian kommit hem från jobbet. Jag vill ju ha den nu!

20130225-220353.jpg
Rasmus i vårt första Bee som såldes i samband med köpet av Donkeyn men som nu kommer tillbaka i en lite snyggare modell och mycket nyare!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna