VISA ARKIV & KATEGORIER   |   SÖK

Mary Kay och lite mer

Igår var det full fart hela dagen. Klockan elva var vi bjudna hem till min kompis Annelie och hennes familj, där skulle vi ha Mary Kayträff. Jag har inte använt Mary Kays produkter och inte heller hört så mycket om dem så det skulle bli kul. Däremot så skulle jag inte köpa något eftersom jag redan använder Dermalogica.

Lite småsena dök vi upp ute på Färingsö där barnen blev serverade pannkakor. Annelies sambo Niklas skulle ta hand om alla fyra barnen medan träffen var och det gick helt strålande. Rasmus var lite mammig till och från men med lite mammamys så gick det över efter en stund och jag kunde fortsätta med alla fina krämer!
Det hela slutade med att jag handlade… Och inte så lite heller… Blev så fast i det och ville unna mig något så det blev nästan hela serien… Hoppsan! Men jösses, jag fyller ju ändå 30! i september!

20130224-170735.jpg
Men jag fick ju en sån här fin väska också! Nu hoppas jag verkligen att det här blir bra! De lovar pengarna tillbaka om man inte är nöjd men jag hoppas verkligen att jag blir det för trots att det är dyrare än mycket annat så är det billigare än Dermalogica!
Tänker ha en träff hemma hos mig sen när mina produkter börjar ta slut. Det fanns krämer som jag vill rekommendera bland annat min mamma och så tänker jag lite på min syster som använder ACO.

När klockan närmade sig halv sju på kvällen så satte vi oss i bilen och åkte den nästan en timmes långa resan hem. Innan dess hade vi ätit supergod kycklingpaj, varit på en liten promenad med de minsta, lekt ute med de stora och hunnit sammanfatta det som hänt i livet sedan vi sågs sist, vilket i och för sig bara var två veckor sedan. Till middag åt vi hemmagjord pizza, åhh så gott!
Det var en riktigt bra lördag!


Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

För att få de senaste uppdateringarna